Fråga:
Tricks för att gå ner i vikt på 48 timmar
Thomas Stock
2011-04-09 12:13:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Under de senaste tre månaderna har jag gått ner 12,5 kg och gjort det på "rätt" sätt: Regelbunden träning med regelbundna små fettfattiga måltider.

Jag är 178 cm / 5,84 fot och väger nu 73,5 kg / 162 pund.

Den största motivatorn för att ha hållit på det här låter kanske väldigt dumt och "fel" men det fungerade: Jag satsade med en vän att jag kunde gå ner 14 kg på 14 veckor .

De 14 veckorna slutar på fyra dagar, på onsdag, och jag har fortfarande 1,5 kg kvar. För närvarande går viktminskningen uppenbarligen långsammare än när jag fortfarande bar en hink med fett på kroppen .

Jag vill verkligen inte förlora vadet på ett par gram så Jag letar efter någon form av ohälsosam brute-force attack som jag kan göra på min kropp för att släppa mycket vikt de senaste dagarna.

Lite extra info:

  • Jag behöver särskilt råd om hur mycket vatten jag ska dricka och vilken tid. Jag dricker för närvarande mycket vatten men jag antar att jag borde sluta med det någon gång?
  • Kom ihåg att jag precis som en boxare vet exakt när jag kommer att stå på skalan. stark>
  • Jag är helt medveten om att detta är ohälsosamt och att jag kommer att få den vikten tillbaka till torsdagen.
Du kan försöka äta absolut ingenting alls och göra ett hårt arbete för att tömma din kropp av vatten. Det kan vara ohälsosamt, men då är det bara tillfälligt.
Så låt oss veta vägningen och om du vann.
Kommer att göra, igår nådde jag redan -13,6 (så 400 gram / 0,9 pund kvar) så jag är redan ganska säker på att jag klarar det. :-) Jag åt mycket små doser i helgen och sov mycket.
Klarade du det?
Ja, jag klarade det, till och med två dagar tidigare. att träna tungt med varma kläder hjälpte enormt
Fem svar:
Natalie Barnett
2011-04-11 09:14:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Okej ... jag har svaret. Jag är en kroppsbyggare, så det här är den typ av saker vi gör ...

Lyft inte tunga vikter för stora muskelgrupper. Jag får dig att svälla. Rengör inte kolon så nära. Det kan få dig att hålla vatten.

Hur mycket vatten du drack på söndag, gör detsamma på måndag. Förutsatt att du drack en liter vatten eller mer söndag, drick hälften av det på tisdag före kl. 18.00. Efter 18 klickar du bara efter behov totalt totalt än en halvliter mellan 18:00 tisdag och 12 onsdag. Jag antar att du väger kl. 12 onsdag, så justera därefter.

Sluta äta alla kolhydrater omedelbart, inklusive frukt. Stoppa även mejeriprodukter. Ät bara protein och grönsaker utan tillsats av natrium.
För protein, äta inte äggvitor. Jag föreslår malet kalkon av köttfärs.
För grönsaker föreslår jag sparris eftersom det också är ett naturligt diuretikum.

När det gäller träning, svett bara så mycket som möjligt.
Blöt inte i ett badkar eller en badtunna. Torr bastu skulle vara bra. På tisdag och onsdag duscha bara mycket snabbt ... in och ut.

Tack, jag kommer att acceptera detta som svar på grund av detaljerna och tidslinjen.
Detta är ett gammalt svar, men ett annat tips jag har hört från brottare som syftar till att vikta sig är att tugga tuggummi och * spotta *, det är grovt men kan ge dig en solid och behövd 500g.
Sparafusile
2011-04-09 20:16:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det viktigaste tunt du kan göra är att stå upp och röra dig. Mycket. Rör benen, låt inte blod och vatten samlas i anklarna. Tunga övningar som får dig att svettas mycket som knäböj och döda liftar. Om du inte lyfter tyngd ska du gå ut och springa eller cykla hårt. Om du har tillgång till en bastu, använd den.

När det gäller din kost, skära ner på kolhydrater. De är hydrofila vilket innebär att de suger upp vatten. Och drick mycket vatten. I motsats till vad du kan förvänta dig kommer din kropp inte att hålla fast vid vatten om du inte är uttorkad. Försök att dricka en halv liter vatten eller mer varje dag.

Ja, i den här tidsramen (och med hjälp av skalvikt som mått) är allt du kan göra att bli av med vatten / glykogen, vilket innebär att du övertygar din kropp att bli av med överflödigt vatten och hålla sig borta från kolhydrater så att du inte samlas inte mer.
ska jag sluta dricka mycket den sista dagen?
Du kan sluta dricka och äta tillsammans den sista dagen om du vill. Eller väga dig själv innan du äter och dricker.
Hairy
2011-04-11 17:37:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min fru och jag ville gå ner i vikt mycket snabbt på två dagar och hittade en ananasdiet. Förenklat, allt vi åt ananas 3 gånger om dagen, en stor burk och en banan som godis. Jag vet inte hur, jag vet inte varför, men vi förlorade båda 10 kg på två dagar. Jag antar att det mesta var vatten, eftersom vi tillbringade en överdriven tid på toaletten, men det fungerade. Jag förlorade 47 kg på två veckor. Lite drastiskt, och jag kunde inte röra mig på två veckor, genom energiförlust och behovet av att vara inom synhåll från en toalett 24/7, men det fungerade ...

Ananas har bromelain som är ett naturligt diuretikum. Det är också mycket kalorifattigt.
Gå till en brasiliansk restaurang. Ät kött, mycket kött, tills du är full. Ta sedan sin kanelbräda ananas till öknen. Du får se varför det är bra att gå ner i vikt.
Salsero69
2011-04-09 20:11:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan prova kolonrensning. Det är ganska drastiskt. Men inte riktigt säker på hur lång tid det tar.

wow .. eh .. insatsen är bara 100 dollar så nej tack :-)
LOL!!! Åh, så ingen stolthet inblandad. Ok. ;-)
Att ta bort din rumpa tar ungefär en timme eller två och gör dig eländig, men det * kommer * att få ett par kilo bajs ur dig rimligt snabbt.
Ja, jag håller med Salsero att du åtminstone bör prova [Colon Cleansing] (http://www.colonhealthmagazine.com/colonhealth) och själv bestämma om det fungerar för dig eller inte.
Dave
2011-04-10 05:53:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I brottning använde vi viktminskning för snabb viktminskning. Ja det är inte permanent och det är inte särskilt hälsosamt. Det var inte ovanligt för mig att gå ner i vikt till 2-3 kg i vikt per träningspass före vägningen.

Och hur gjorde du det?
svettningar, uppvärmt rum och mycket rörelse utan vätskeintag.
Jag tror att min mun skulle torka riktigt snabbt. Vet inte om jag skulle kunna hantera det här.


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...